logo-dialc-250-png-v1

email: office@dialc.ro

tel:0720.545.286

     0730.618.223

Contact rapid

Email:
Subject:
Message:
Antispam - Cati ochi are o persoana obisnuita?

Usi sectionale industriale

Usi cu panouri sectionale pentru inchidere spatii industriale: hale, depozite, garaje.

 

usi sectionale industriale_2

 

Aplicatii usi industriale

Usile sectionale reprezinta cea mai buna solutie de inchidere spatii industriale, atat din punct de vedere tehnic cat si financiar.

Usile sectionale industriale se pot realiza cu dimensiuni maxime de pana la 8 m latime si 7 m inaltime. Nu este nevoie sa modificati dimensiunile golului in functie de usa, noi realizam usa in functie de necesitatile dumneavoastra.

Specificatii tehnice

SOLUTIE  PENTRU SPATIiLE IZOLATE TERMIC

Usile industriale sectionale sunt formate din panouri de otel cu grosimea de 42 mm umplute sub presiune cu spuma poliuretanica neinflamabila.  Usile prezinta chedere duble pe toate cele patru directii rezultand o izolare perfecta.

Toate componentele metalice sunt realizate din otel galvanizat si sunt de calitate superioara asigurand o functionare sigura si de lunga durata. Arcurile galvanizate sunt garantate pentru 25000 de cicluri.
Coeficientul de izolare termica: 0.49 W/mp*K.

Toate panourile usilor sectionale  sunt vopsite in camp electrostatic si prezinta tratamente anti-coroziune.

Usile noastre industriale sunt concepute astfel incat siguranta este pe primul loc. Usile sunt dotate cu sisteme de protectie contra ruperii arcului si sisteme contra ruperii sufelor. Rolele de culisare sunt din teflon si asigura o functionare sigura si silentioasa.

TIPURI DE PANOURI PENTRU USI SECTIONALE

  • panou otel plin;
  • panou otel cu ferestre;
  • panou aluminiu eloxat vitrat.

  Usile sectionale pot fi actionate manual cu lant datorita sistemului de arcuri de torsiune care preiau toata greutatea usii sau pot fi actionate cu motor industrial axial.
Motorul usii industriale este proiectat pentru o folosire intensiva avand deasemenea incorporat si un sistem de  deblocare pentru cazurile de urgenta cand nu exista curent electric.
Optionale pentru motorizare: buton, receiver cu telecomanda, selector cu cheie, selector cod , fotocelule, safety edge.
In functie de necesitatile de montaj se pot alege sisteme de ridicare (de ghidaje) diferite.
Usile sectionale pot fi dotate cu usi pietonale, care permit accesul in hala fara a fi necesara deschiderea intregii usi industriale. Aceasta situatie este recomandata cand nu exista o alta cale de acces in hala reducandu-se consumul de energie termica.
Optionale usi industriale: maner, zavor interior, zavor exterior, grila ventilatie, palan cu lant, usa pietonala, ferestre.